Over mij

Als moeder van twee kinderen en partner van een ondernemer, weet ik hoe het is om een druk en soms stressvol huishouden te runnen.  

Terwijl ik altijd maar bezig was alle ballen hoog te houden lukte het me niet om tot rust te komen. Alles en iedereen was verzorgd, maar ik miste de voldoening en harmonie, waaraan ik zo’n behoefte had. Toen realiseerde ik me dat er ruimte ontbrak in mijn leven. Fysieke ruimte, maar vooral ook “headspace”.  

Ik ben altijd een opgeruimd persoon geweest, dus ik begon met het reorganiseren van ons huis. En ons leven. Ik kwam erachter dat een overzichtelijke werk- en leefomgeving mij rust bracht. Eindelijk!

Na meer dan 20 jaar in de mode te hebben gewerkt, besloot ik dat het tijd was voor iets anders. Ik had een nieuwe missie: ik wil anderen helpen ruimte te creëren zodat er meer tijd en energie overblijft om te genieten van de leuke dingen in het leven.  

Ik bied logische en praktische systemen om overzicht en structuur te creëren. Simpele én mooie oplossingen die een “life-changing” effect hebben. Dus neem contact op en laten we van jouw huis een thuis maken!

Monique Gort
Home organizer