Home organizing

Denk je erover om te “ontspullen” en je huis op orde te brengen? Denk aan wat het je kan opleveren: ruimte. Ruimte in je omgeving maar ook in je hoofd. In dat geval ben je op het juiste adres.  

Misschien ben je geïnspireerd geraakt door de populaire Amerikaanse Netflix serie The Home Edit of de bekende Japanse opruimgoeroe Marie Kondo. Wat het ook is, ik kan je helpen om meer overzicht en ruimte te creëren.

Wat ik voor jou kan betekenen

In het drukke dagelijks leven kan het soms een uitdaging zijn om rust en balans te vinden. Thuiskomen in een huis waar je kan ontspannen wordt daarom nóg belangrijker. Met het reorganiseren van jouw huis kan ik je helpen om méér ruimte te creëren, zodat je meer tijd en energie over hebt voor jezelf en je gezin.  

Zonder oordeel bespreken we de pijnpunten, behoeften en doelen van het gezin. Rekening houdend met jullie levensstijl bied ik oplossingen op maat om het dagelijks leven wat gemakkelijker te maken. Met oog voor detail bedenk ik een duurzaam systeem, dat eenvoudig bij te houden is en past in jullie huis en interieur.